Ervan Trust - Despre noi

De mai bine de 15 ani de activitate, realizata cu un personal calificat, S.C. Ervan Trust S.R.L. se afla in serviciul industriei din Romania in productia de covoare din cauciuc. 

Aceasta experienta, cumulata cu un personal implicat profund, ne permite sa furnizam solutii pentru problemele specifice domeniilor de activitate ce necesita produsele executate de noi. 

Clientii se pot baza pe noi incepand de la conceperea produsului, proiectarea si executarea matritei, conceperea amestecului potrivit si executarea produsului final. Firma va garanteaza o atentie sporita la executarea produsului si cel mai bun pret de pe piata. 

Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca articole tehnice din cauciuc, benzi transportoare din cauciuc, garnituri din cauciuc, covoare din cauciuc electoizolant, covoare din cauciuc antiderapant, covoare cu insertie textila si fara insertie textila, placi tehnice din cauciuc. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre permit adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. 

Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. 

Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumiti de serviciile noastre. 

Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre. 

Ne asiguram ca beneficiarii nostri au ceea ce le trebuie ca sa-si desfasoare afacerea, pe cat posibil, cu maximum de eficienta si siguranta. 

Acestia se gasesc adesea in situatia de a opri procesul de productie din cauza lipsei unei componente banale si pentru aceasta au nevoie imediata de o oferta de pret si un termen foarte scurt de livrare. 

Am creat in acest sens o logistica care sa ne permita sa raspundem la cererile de oferta in maxim 24 ore (cereri care se refera la materialele si componentele standardizate). 

Avem de asemenea un stoc de materiale si componente cu cele mai uzitate tipo-dimensiuni. In cazul in care produsul nu se afla in stocul nostru, furnizorii nostri sunt in masura sa livreze imediat componenta solicitata, folosind serviciile de curierat rapid, astfel ca de la 2 la 6 zile aceasta sa ajunga la beneficiar. 

Profesionalismul, seriozitatea si promptitudinea societatii comerciale Ervan Trust S.R.L. o recomanda ca partener ideal al dumneavoastra.

Contact ErvanTrust